06-81 88 76 52

Onze kappers

Je haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en uitstraling en verdient daarom veel aandacht.

Vandaar kan het beste geknipt worden door vakmensen met passie en liefde voor hun ambacht. We luisteren goed naar je en vertalen je wensen in het mooist haalbare resultaat.

Hemen's Kapsalon is gevestigd in het centrum van Leerdam. Met een team van 3 professionele en gedreven kappers met passie en liefde voor het vak, werken we elke dag om onze klanten van de modernste en mooiste kapsel te voorzien. Wij vinden we het van groot belang dat onze klanten met een goed gevoel huiswaarts keren. Het geven van persoonlijk advies en streven naar creatieve perfectie zorgen voor een hoge klanttevredenheid en een glimlach op de gezichten. Wij zijn erg actief in het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.

In onze trendy heren kapsalon, op de Hoogstraat 48 in Leerdam, staat ons professionele team van haarstylisten voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies wat zal resulteren in een vernieuwend kapsel afgestemd op uw wensen.

Heeft u een vraag over een behandeling, een product of wilt u gewoon een ander kapsel? Wij bieden u graag persoonlijk advies en hopen u snel ‘live’ te mogen begroeten.
team
Hemen
Kapper & Eigenaar
team
Hawchen
Kapper stagiaire