06-81 88 76 52

Over ons

Hemen's Kapsalon, uw herenkapper in Leerdam

Hemen's Kapsalon , de herenkapper van Leerdam waar u zonder afspraak terecht kunt in Leerdam. Onze kapsalon bestaat al ruim 5 jaar en wij werken iedere dag met veel liefde en passie in onze kapsalon.

Je haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en uitstraling en verdient daarom veel aandacht. 

Vandaar is het van groot belang dat je geknipt wordt door vakmensen met liefde en passie voor hun vak! In onze kapsalon vind u deze professionele kappers en iedere kapper wilt u graag helpen bij het kiezen van een nieuwe look of gewoon uw haar weer bij te knippen

Topkwaliteit

In onze kapsalon hebben wij kwaliteit erg hoog in het vaandel staan. Om iedere kapper up to date te houden, worden er de nodige cursussen en trainingen in het eigen land en in het buitenland gevolgd. Op die manier kunt u vertrouwen op een uitmuntende kwaliteit, bij welke kapper in onze kapsalon u ook terecht komt. Daarnaast is onze kapsalon in Leerdam modern uitgerust en werken wij met de nieuwste technieken en materialen. Want een mooie schaar is de beste nog niet uiteraard. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs in onze kapsalon in Leerdam!